Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Alle verhuizingen zijn bijzonder. Zo is een verhuizing vaak een afsluiting van het ene hoofdstuk en ergens anders gaat er letterlijk een nieuwe deur open. Dit brengt niet alleen vreugde met zich mee, maar ook stress en het kost ook nog eens veel tijd. Zeker als je student bent kun je deze tijd wel anders gebruiken! Geef je verhuizing uit handen aan Student Verhuizingen Zoetermeer. Wij zorgen ervoor dat je veilig, snel en goedkoop op je plek van bestemming komt.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

All-in verhuizen in regio Zoetermeer

Een verhuizing kost over het algemeen veel tijd, moeite en stress. Dit zijn nu niet echt zaken je op zit te wachten. Vrije tijd is er weinig en de vrije tijd die je wel hebt, besteed je waarschijnlijk aan studeren.

Wat jouw geval ook is, het is belangrijk dat jouw verhuizing goed wordt aangepakt. Dit snappen wij bij Student Verhuizingen Zoetermeer als geen ander.

Wij hebben veel teams, die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. Door goed naar jou en je persoonlijke wensen of eisen te luisteren, kunnen wij altijd een team op pad sturen die perfect bij jou en je verhuizing past.

Ben je van plan om het meeste zelf te doen? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van onze losse sjouwservice of van onze handige in en uitpakservice.

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

Er zijn binnen Nederland vele verhuisbedrijven en er komen er nog steeds veel bij en de keuze is dus reuze. Waarom zou je dan voor ons Student Verhuizingen Zoetermeer kiezen? Wij werken door heel Nederland en voorzien jou altijd een perfect passend team. Wij luisteren goed naar je wensen en eventuele eisen. Op die manier koppelen wij het team aan jou dat het beste bij je verhuizing past.

We beschikken over alle materialen die nodig zijn om jouw verhuizing snel en goed te kunnen laten verlopen. We hebben veel teams beschikbaar waardoor wij ook spoedverhuizingen kunnen doen. Ook bieden wij naast studentenverhuizingen nog veel meer diensten! Kijk gerust eens op onze site om erachter te komen waar wij je allemaal mee kunnen helpen!

Weet je (nog) niet goed waar je moet beginnen? Neem dan vooral contact met ons op! Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers zitten voor je klaar en voorzien je graag van advies. Wel zo fijn als er iemand met je meedenkt! Daarom kies je voor Student Verhuizingen Zoetermeer!

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing