Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuizen, het moet nou eenmaal gebeuren, maar hoe?! Wij helpen je! We staan tot jouw beschikking met een heel team aan verhuizers die jou en al je spulletjes veilig, snel en efficiënt van A naar B brengen.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuisbedrijf Utrecht

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

All-in verhuizen in regio Utrecht

Verhuizingen brengen een hoop stress met zich mee. Naast de stress van een verhuizing moet je er ook nog rekening mee houden dat er een hoop tijd in een verhuizing gaat zitten.

Wij begrijpen ook heel goed dat niet iedereen een budget heeft die beschikbaar is om een verhuisbedrijf in te huren. Daarom ben je bij Student Verhuizingen Utrecht verzekerd van een vlotte en goedkope verhuizing!

Wil je liever zelf verhuizen maar heb je geen sjouwhulp? Wij bieden ook losse sjouwhulp!

De mensen die liever zelf willen verhuizen en sjouwen, maar wel wat hulp kunnen gebruiken bij het inpakken en of uitpakken van alle dozen, kiezen voor onze superhandige in en uitpak service!

Een verhuizing in een andere stad op de planning? Ook geen enkel probleem. Neem gerust een kijkje op onze site voor andere steden waar wij studentenverhuizingen verzorgen.

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

Het wordt steeds populairder en dus ook steeds normaler om een verhuisbedrijf in de arm te nemen bij deze grote klussen. Een verhuizing is vaak het begin van een nieuwe fase in je leven en wij snappen dit heel goed!

Wij koppelen altijd een perfect aansluitend team aan jou en je klus. Op basis van jouw wensen en eisen kiezen wij handmatig een team dat bij jou past.

Onze teams zijn ruim inzetbaar, wat het bieden van spoedverhuizingen ook mogelijk maakt!

Heb je andere verhuisklussen? Wij staan voor je klaar en bieden voor alle verhuizingen een verhuisteam! Denk bijvoorbeeld aan particuliere verhuizingen, maar ook zakelijke verhuizingen en senioren verhuizingen.

Als je zelf nog niet helemaal weet hoe of waar je kunt beginnen, dan staat 1 van onze vriendelijke medewerkers tot je beschikking. We voorzien je van advies en kunnen indien gewenst gelijk een offerte voor je opmaken.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan plannen we samen jouw verhuizing!

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing