Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Tilburg

Als je denkt aan een verhuizing dan denk je waarschijnlijk aan een hele drukke periode! Dat hoeft nu niet meer!

Hoe je verhuizing ook in elkaar zit, het is heel belangrijk dat dit goed en snel gebeurt. Bij een verhuizing speelt tijd een grote rol, want je kunt je tijd wel beter gebruiken dan het plannen en uitvoeren van je verhuizing. Student Verhuizingen Tilburg staat je graag bij in deze mooie gebeurtenis in je leven! Wij voorzien je van een team die jou en spullen, snel en veilig overbrengen.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuisbedrijf Tilburg

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

All-in verhuizen in regio Tilburg

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Je moet niet alleen denken aan sjouwen, maar ook aan plannen bijvoorbeeld. Veel mensen ervaren dit als stress en kiezen er daarom voor om een verhuizing uit te besteden aan professionele verhuizers.

Wij van Student Verhuizingen Tilburg begrijpen heel goed dat je je tijd beter kunt besteden en dat niet iedereen het budget heeft om een verhuisbedrijf in de arm te slaan.

Wij nemen je klus over en zorgen ervoor dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt. Bij ons houd je tijd over en dankzij onze concurrerende prijzen, houd je ook geld over!

Wil je je verhuizing gedeeltelijk zelf plannen en uitvoeren? Ook dat is bij ons mogelijk! Als je liever je spulletjes inpakt, maar niet wil gaan sjouwen met alle dozen? Kies dan voor onze handige losse sjouwservice.

Toch liever zelf sjouwen, maar wil je niet beginnen aan inpakken of uitpakken? In dat geval kun je kiezen voor onze in en uitpakservice.

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

Je kiest voor een verhuisbedrijf wanneer je zelf geen zin hebt in die grote klus. Je kiest voor Student Verhuizingen Tilburg als je wil dat dit niet alleen goed gebeurt, maar ook snel en minstens net zo belangrijk; Goedkoop!

Indien je vragen hebt of advies nodig hebt bij jouw verhuizing, neem dan gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op. 1 van onze vriendelijke medewerkers staat je graag te woord en voorzien je van advies. Indien gewenst kunnen we ook direct een offerte voor je opmaken.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing