Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Rotterdam

Alle verhuizingen zijn bijzonder. Vaak zijn verhuizingen een afsluiting van het ene hoofdstuk en ergens anders gaat een nieuwe deur open, letterlijk. Dit brengt niet alleen vreugde met zich mee, maar ook stress en bovendien kost het veel tijd. Geef je verhuizing uit handen aan Student Verhuizingen Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat je veilig, snel en goedkoop over kunt.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuisbedrijf Rotterdam

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

All-in verhuizen in regio Rotterdam

Denk je aan een verhuizing? Dan wil je ook dat het goed geregeld wordt, toch? Hier kunnen wij bij helpen!

Verhuis je uit je ouderlijk huis of ga je van de ene stad of kamer naar een andere? Hoe dan ook, je hebt wel meer te doen dan verhuizen. Verhuizen kost tijd, geld en stress. Maar je kunt er ook voor kiezen om je verhuizing uit handen te geven aan Student Verhuizingen Rotterdam, dan verhuis je stressvrij, snel EN goedkoop!

Wil je liever zelf het meeste doen? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van onze losse sjouwhulp. Wij komen dan met een aantal fitte verhuizers om jouw zware spullen te sjouwen. Wil je zelf niet in en uitpakken? Ook dan kunnen wij helpen! Maak gebruik van onze in en uitpak service, dan hou jij meer tijd over voor andere dingen.

Dankzij het feit dat wij meerdere teams beschikbaar hebben, ben je niet alleen verzekerd van het feit dat wij je koppelen met het team dat het beste bij jou en jouw verhuizing past. Je kunt er namelijk gerust van uitgaan dat wij direct voor je klaar kunnen staan! (Ook spoedverhuizingen kun je aan ons uitbesteden.)

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

Je kiest voor een verhuisbedrijf als je zelf geen gedoe wil met verhuizen. Je kiest voor Student Verhuizingen Rotterdam als je wil dat dit niet alleen goed gebeurt, maar ook snel en minstens net zo belangrijk; Goedkoop! Het leven van een student is al duur genoeg, toch?

Indien je vragen hebt of advies nodig hebt bij jouw verhuizing, neem dan gerust eens gratis en vrijblijvend contact met ons op. 1 van onze vriendelijke medewerkers staat je graag te woord en voorziet je van advies. Indien gewenst kunnen we direct een offerte opmaken.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing