Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Leiden

Wij begrijpen dat een verhuizing een hele intensieve klus voor je is. Het is van uiterst belang dat dit goed verloopt, maar ook goedkoop EN snel! Kies voor Student Verhuizingen Leiden, want een goed begin, is het halve werk!

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuisbedrijf Leiden

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

All-in verhuizen in regio Leiden

Een verhuizing kost veel tijd en moeite. Vooral in deze onzekere tijden.

Bij Student Verhuizingen Leiden snappen we dit heel goed. Wij hebben veel teams, die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. Door goed naar je te luisteren, kunnen wij altijd een team op pad sturen die perfect bij jou en je klus past.

Wil je liever zelf het meeste werk doen? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van onze losse sjouwservice of van onze handige in en uitpakservice.

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

Een verhuizing uit handen geven, klinkt goed, toch?! Dat merken wij maar als te goed, want de verhuisbedrijven hebben het steeds drukker.

Wij hebben veel teams, die allemaal ruim inzetbaar zijn en kunnen jouw klus dus in de meeste gevallen direct aanpakken. Spoedverhuizingen zijn voor ons dus ook geen enkel probleem!

Niet alleen zijn we dankzij onze vele teams, altijd beschikbaar, we kunnen ook handmatig een team aan jouw klus toewijzen. Op die manier ben jij verzekerd van een team die perfect in kan spelen op jouw wensen en eisen omtrent de verhuizing. Wij staan niet alleen voor je klaar voor studentenverhuizingen. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke verhuizingen, of een huis leeghalen. Wij staan voor je klaar!

Weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je jouw verhuizing het beste aan kunt pakken? Onze vriendelijke medewerkers zitten klaar om je (telefonisch) te voorzien van advies.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing