Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Hilversum

Wij begrijpen dat een verhuizing een hele spannende en intensieve dag is. Het is dan ook superbelangrijk dat dit goed verloopt, maar ook goedkoop EN snel! Kies voor studentenverhuisbedrijf Hilversum, want een goed begin, is immers het halve werk!

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuisbedrijf Hilversum

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

All-in verhuizen in regio Hilversum

Wij van Student Verhuisbedrijf Hilversum staan voor je klaar, en niet alleen in Hilversum en omstreken! Neem een kijkje op onze site om te zien waar wij nog meer verhuizingen verzorgen en waarmee wij nog meer van dienst kunnen zijn

Veel verhuizende kiezen ervoor om de gehele verhuizing uit handen te geven. Op die manier kunnen ze hun tijd gewoon in de studie blijven stoppen. Het is ook mogelijk om een gedeelte van je studentenverhuizing uit handen te geven, wij bieden namelijk naast de studentenverhuizingen nog veel meer diensten.

Wil je zelf verhuizen maar niet in en uitpakken? Dan maak je gebruik van onze superhandige in en uitpakservice. Wil je liever zelf je dozen in en uitpakken, maar kijk je op tegen het sjouwen van al die dozen? Geen enkel probleem, kies dan voor onze losse sjouwservice.

Al onze diensten worden uitgevoerd door vakkundige verhuizers, sjouwers of inpakkers. Wij zijn zeer ruim inzetbaar en kunnen dan vaak ook direct aan de slag. Ook voor spoedverhuizingen kies je voor Studentenverhuisbedrijf Hilversum. Snel, goedkoop en efficiënt!

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? De enige reden die mensen doet beslissen om een verhuizing volledig zelf uit te voeren, is het prijskaartje. Bij Student Verhuisbedrijf Hilversum kies je voor makkelijk, goed EN goedkoop!

Door te luisteren naar je wensen en eventuele eisen, kunnen wij op onze beurt, handmatig een team kiezen die bij jou past. Zo ben je altijd verzekerd van een team dat perfect bij jou en je klus past!

Een verhuizing in of naar een andere stad op de planning? Neem een kijkje op onze site, wie weet kunnen wij je helpen!

Spoedverhuizing nodig of advies? Neem gemakkelijk gratis en vrijblijvend contact met ons op!

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing