Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Gouda

Als je denkt aan een verhuizing, kun je denken aan erg drukke periode waarin je gehele planning dient te wijken. Student Verhuizingen Gouda staat je graag bij!

Een goed begin is immers het halve werk.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuisbedrijf Gouda

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

All-in verhuizen in regio Gouda

Verhuizing op de planning! Spannend! Maar ook tijdrovend en over het algemeen ook nog eens best stressvol. Je kunt ervoor kiezen om je verhuizing uit te besteden aan Student Verhuizingen Gouda.

Wij nemen je klus over en zorgen dat deze vlekkeloos verloopt. Wij begrijpen heel goed dat het leven druk is. Bij ons houd je tijd over en dankzij onze ontzettend scherpe prijzen, hou je ook geld over!

Wil je zelf het meeste aanpakken of heb je veel hulp? Dan is het misschien niet nodig om een gehele verhuizing uit handen te geven. In deze gevallen kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van bijvoorbeeld onze losse sjouwservice. Ook kun je ervoor kiezen om het meeste zelf te doen, maar zie je op tegen alle dozen? Maak dan gebruik van onze handige in en uitpakservice

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

Een verhuisbedrijf kan een ideale uitkomst zijn, maar kan ook duur uitpakken. Bij ons niet! Bij ons ben je verzekerd van de scherpste prijzen, voor de beste service!

Dankzij het feit dat wij meerdere teams beschikbaar hebben, ben je niet alleen verzekerd van het feit dat wij je koppelen met het team dat het beste bij jou en jouw verhuizing past. Je kunt er namelijk gerust van uitgaan dat wij direct voor je klaar kunnen staan! (Ook spoedverhuizingen kun je aan ons uitbesteden.)

Wij staan met verschillende teams paraat om alle soorten verhuizingen aan te pakken. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor senioren verhuizingen, huisontruiming en transport.

Verhuizen is stressvol en het is fijn als er iemand met je meedenkt. Weet je nog niet zo goed hoe je kunt beginnen of waar je überhaupt moet beginnen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg!

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing