Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Dordrecht

Bij een verhuizing komt altijd meer kijken dan je denkt of in kunt schatten. Vooral als je als student gaat verhuizen is vaak de eerste gedachte; Maar hoe dan? Daar heb ik geen tijd voor!

Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een verhuisbedrijf, maar deze zijn vaak best kostbaar en als student, groeit het geld niet op je rug helaas. Kies dan Studentenverhuisbedrijf Dordrecht! Wij verzorgen indien gewenst je hele verhuizing, tegen de goedkoopste prijs.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuisbedrijf Dordrecht

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

All-in verhuizen in regio Dordrecht

Bij een verhuizing is het van belang dat de geplande verhuizing snel en vlekkeloos verloopt. Niemand zit op een verhuizing te wachten. Je kunt ervoor kiezen om de gehele verhuizing uit handen te geven, maar je kunt ook voor specifieke hulp kiezen zoals onze handige in en uitpakservice. Dan regel jij zelf de verhuizing maar dan komen wij je helpen met het in en of uitpakken van alle dozen.

Kies je ervoor om de gehele verhuizing uit handen te geven? Dan ontwijk je de stress die een verhuizing met zich meebrengt en houd je zelf meer tijd over en die kun je natuurlijk goed gebruiken als student.

Wij staan graag voor je klaar met 1 van onze vakkundige teams, tegen een hele scherpe prijs! (Wij zijn een van de goedkoopste van Nederland!)

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

Een verhuizing uit handen geven, werd voorheen vooral als luxe gezien. Dat is tegenwoordig niet meer zo en dat merken wij maar als te goed, want verhuisbedrijven krijgen het steeds drukker.

Wij hebben veel teams, die allemaal ruim inzetbaar zijn en we kunnen jouw klus dus in de meeste gevallen gelijk aanpakken. Spoedverhuizingen zijn bij ons ook mogelijk.

Niet alleen zijn we dankzij onze vele teams, altijd beschikbaar, we kunnen ook handmatig een team aan jouw klus toewijzen. Op die manier ben jij verzekerd van een team die perfect in kan spelen op jouw wensen en eisen omtrent de verhuizing.

Wij staan niet alleen voor je klaar voor standaardverhuizingen. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke verhuizingen, of een huis leeghalen. Studenten Verhuizingen Dordrecht staat voor je klaar!

Weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je jouw verhuizing het beste aan kunt pakken? Onze vriendelijke medewerkers zitten klaar om je te voorzien van advies.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing