Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Den Haag

Bij een verhuizing komt altijd meer kijken dan je voor die tijd had in kunnen schatten. Als je gaat verhuizen is vast je eerste gedachte; Daar heb ik geen tijd voor!

Je kunt er dan voor kiezen om gebruik te maken van een verhuisbedrijf. Kies dan studentenverhuisbedrijf Den Haag! Wij verzorgen indien gewenst je hele verhuizing, tegen de goedkoopste prijs.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuisbedrijf Den Haag

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

All-in verhuizen in regio Den Haag

Verhuizen is een grote stap en je wil natuurlijk dat dit goed gebeurt. Dat je spulletjes allemaal (en heel) meekomen en als het kan, zo snel mogelijk!

Nou dat kan! Wij van Studentenverhuisbedrijf Den Haag staan voor je klaar, niet alleen in Den Haag en omstreken, neem een kijkje op onze site om te zien waar wij nog meer studentenverhuizingen verzorgen.

Velen kiezen ervoor om de gehele verhuizing uit handen te geven. Echter is het ook mogelijk om een gedeelte van je verhuizing uit handen te geven, wij bieden namelijk naast de verhuizingen nog veel meer diensten.

Wil je zelf verhuizen maar niet sjouwen? Dan maak je gebruik van onze superhandige losse sjouwhulp. Wil je liever zelf sjouwen, maar kijk je op tegen het inpakken en uitpakken van al die dozen? Geen enkel probleem, kies dan voor onze in en uitpakservice.

Al onze diensten worden uitgevoerd door een team vakkundige verhuizers, sjouwers of inpakkers. Wij zijn zeer ruim inzetbaar en kunnen vaak direct aan de slag. Ook voor spoedverhuizingen kies je voor Studentenverhuisbedrijf Den Haag. Snel, goedkoop en efficiënt!

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? De enige reden die wij kunnen bedenken om een verhuizing volledig zelf uit te voeren, is het prijskaartje. Bij Studentenverhuisbedrijf Den Haag kies je voor makkelijk, goed EN goedkoop!

Wij koppelen persoonlijk en handmatig een team aan een verhuizing. Door te luisteren naar de wensen en eventuele eisen van de klant, kunnen wij hier perfect op inspelen en altijd een passend team op pad sturen.

Verhuizing in of naar een andere stad in het verschiet? Neem een kijkje op onze site, wie weet kunnen wij je helpen!

Spoedverhuizing nodig of advies? Neem direct gratis en vrijblijvend contact met ons op!

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing