Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Breda

Wij begrijpen heel goed dat je jou tijd goed aan andere dingen kunt besteden! Je kunt ervoor kiezen om je verhuizing uit handen te geven aan Studentenverhuisbedrijf Breda. Je houdt je tijd over om zelf in te delen en dankzij onze superscherpe prijzen, houd je nog geld over ook! Neem een kijkje op onze site om te zien waarmee wij jou allemaal van dienst kunnen zijn binnen jouw verhuizing.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuisbedrijf Breda

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

All-in verhuizen in regio Breda

Verhuizen is altijd spannend! Ergens anders heen, nieuw plekje en een frisse start.
Er zijn wel leukere dingen dan te stressen over je aanstaande verhuizing!

Studentenverhuisbedrijf Breda staat paraat! Wij beschikken over meerdere teams. Zo kunnen we niet alleen altijd het perfecte team aan jou koppelen, maar zo kunnen we ook eigenlijk altijd per direct beschikbaar zijn. Spoedverhuizingen zijn dan ook zeker mogelijk bij ons!

Heb je zelf al van alles geregeld voor je verhuizing, maar heb je met bepaalde dingen nog wel wat hulp nodig? Dan kun je gemakkelijk kiezen voor bijvoorbeeld onze in en uitpakservice. Pak je liever zelf je spulletjes in, maar heb je geen zin in sjouwen? Studentenverhuisbedrijf Breda staat voor je klaar met een losse sjouwhulp service.

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

De keuze is tegenwoordig reuze als het draait om verhuisbedrijven. Zo kun je goed zien dat het steeds normaler wordt om je verhuizing niet zelf te doen, maar deze uit handen te geven.

Wij bij Studentenverhuisbedrijf Breda snappen als geen ander dat een verhuizing voor iedereen stress en tijd kost. Als student kun je stress niet gebruiken en tijd heb je nooit genoeg! Wij staan ook dan graag voor je klaar en zorgen ervoor dat 1 van onze teams jou en je spullen veilig en snel overbrengt.

Voor verhuizingen in andere regio’s en steden kun je een kijkje nemen op onze site. We kunnen je vast helpen! Dankzij onze ruime beschikbaarheid en meerdere teams, kunnen wij ook spoedverhuizingen verzorgen.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing