Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Verhuisbedrijf Amsterdam

Overal zijn verhuisbedrijven en er komen er nog steeds veel bij, de keuze is dus reuze. Waarom zou je dan voor ons verhuisbedrijf kiezen? Wij werken door heel Nederland en hebben altijd een perfect passend team. Wij luisteren goed naar de wensen en de eisen. Op die manier koppelen wij het team aan jou dat het beste bij je past.

Wat het geval ook is, het uitermate belangrijk dat dit goed, snel en efficiënt gebeurt! Kies daarom voor Studenten verhuisbedrijf Amsterdam.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuisbedrijf Amsterdam

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

All-in verhuizen in regio Amsterdam

Bij een verhuizing is het erg belangrijk dat de verhuizing snel en vlekkeloos verloopt. Je kunt ervoor kiezen om de gehele verhuizing uit handen te geven, maar je kunt ook voor bepaalde hulp kiezen zoals sjouwhulp. Dan regel jij zelf de verhuizing maar dan komen wij je helpen met het sjouwen van dozen en zware meubelen bijvoorbeeld.

Kies je ervoor om de gehele verhuizing uit handen te geven, dan ontwijk je de stress die een verhuizing met zich meebrengt. Ook houd je zelf meer tijd over en die kun je natuurlijk goed gebruiken als student.

Wij staan daarom graag voor je klaar met 1 van onze ervaren teams, tegen een hele leuke prijs! (Wij zijn een van de goedkoopste!)

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

We zijn voorzien van alle materialen die nodig zijn om een verhuizing snel en goed te laten verlopen. We hebben veel teams beschikbaar waardoor wij ook spoedverhuizingen kunnen doen en wij bieden naast verhuizingen nog veel meer diensten! Kijk gerust eens op onze site om erachter te komen waar wij je allemaal mee kunnen helpen! Weet je (nog) niet waar je moet beginnen?

Neem dan vooral contact met ons op, 1 van onze vriendelijke en vakkundige medewerkers staan voor je klaar met advies, gratis en vrijblijvend!

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing