Goedkope verhuisbedrijf met ervaring

Goedkoop verhuisbedrijf

Dankzij het feit dat wij meerdere teams beschikbaar hebben, ben je niet alleen verzekerd van het feit dat wij je koppelen met het team dat het beste bij jou en jouw verhuizing past. Je kunt er namelijk gerust van uitgaan dat wij direct voor je klaar kunnen staan! (Ook spoedverhuizingen kun je aan ons uitbesteden.)

Wij staan met verschillende teams paraat om alle soorten verhuizingen aan te pakken. Zo kun je bij ons ook terecht voor senioren verhuizingen, huisontruiming en transport.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Goedkoop verhuisbedrijf

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

Student verhuizingen

Waarom Student Verhuizingen?

Wij nemen je klus over en zorgen dat deze vlekkeloos verloopt. Wij begrijpen heel goed dat het leven druk is. Bij ons houd je tijd over en dankzij onze ontzettend scherpe prijzen, hou je ook geld over! Verhuizen is stressvol en het is fijn als er iemand met je meedenkt.

Weet je nog niet zo goed hoe je kunt beginnen of waar je überhaupt moet beginnen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg!

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Werkwijze

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing